Η γιορτή συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων, την Τοπική Διοίκηση Ν. Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα πλημμύρισε η αίθουσα του παιδότοπου του πολυχώρου «Mega Place» στον Βλητέ Σούδας Χανίων όπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21/12/2018, και ώρα 18.00 η ετήσια καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή όπου δόθηκαν ατομικά δώρα για τα παιδιά του Αστυνομικού προσωπικού και των πολιτικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Η γιορτή συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων, την Τοπική Διοίκηση Ν. Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, ενώ τον συντονισμό είχε η Υπασπιστής της Δ.Α ΧΑΝΙΩΝ Κωνσταντίνα Παπαδάκη, η οποία, αφού καλωσόρισε τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της αστυνομικής παρέας, ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και το 2019 να είναι ειρηνικό και ελπιδοφόρο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων και ο πρόεδρος Ιωάννης Περράκης προσωπικά ευχαριστούν από καρδιάς, τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Χανίων Νικόλαο Ξανθουδάκη για την άψογη, αρμονική συνεργασία αλλά και καταλυτική συμβολή του για την επιτυχία της εκδήλωσης αλλά και τον Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Λυμπινάκη καθώς και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Ραπάνη Σπυρίδωνα ,για την αμέριστη συμπαράσταση τους στην παραπάνω εκδήλωση και την παρουσία τους στην εκδήλωση. Σύντομους χαιρετισμούς με πολλές ευχές για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και το νέο έτος απηύθυναν όλοι οι εκπρόσωποι των συντελεστών της εκδήλωσης.

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσίαση για πρώτη φορά παιδικού θεάτρου με το θεατρικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Αι Βασίλης στην φυλακή με τους 83 αρουραίους» από την νεοσύστατη Θεατρική ομάδα της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων από την επικεφαλής της ομάδας, σκηνοθέτριας και ηθοποιού, αναπληρωτή Γενική Γραμματέα της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ Βιγλάκη Ελένη και το επίτιμο μέλος της ΙΡΑ Χανίων Χρονάκη Μαρία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών νιώθουμε ευτυχείς που αυτές τις εορταστικές ημέρες -ημέρες, κατ’ εξοχήν για τα παιδιά, μπορέσαμε να συνεισφέρουμε και φέτος σε αυτήν την πραγματικά σημαντική για τα παιδιά μας γιορτή, μεταφέροντας μήνυμα αγάπης στις οικογένειες των συναδέλφων.

H Διεθνής Ένωση Αστυνομικών έχει υποχρέωση να δείχνει το σωστό δρόμο, την ευαισθησία και να προάγει πάνω απ’ όλα, τις ανθρώπινες αξίες. Και ως προς αυτό, η Τοπική Διοίκηση Χανίων προσπαθεί πάντα να είναι συνεπής.