Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, μετά από συνάντηση που είχε τον περασμένο μήνα ,ο πρόεδρος της Ι.Ρ.Α Χανίων Περράκης Ιωάννης με τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας του δικηγορικού συλλόγου Χανίων κ. Κωνσταντίνο Ποθητάκη η αποδοχή της πρότασης από τον δικηγορικό σύλλογο για την συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ, μεταξύ των ομάδων των δύο συλλόγων, την Κυριακή 07 Αυγούστου 2019 και ώρα 20.00 στο Αθλητικό κέντρο ‘FAIR PLAY στον βλητέ Χανίων.

 

Ο ποδοσφαιρικός  αγώνας  πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία καθότι εκτός του αγωνιστικού μέρους παράλληλα επετεύχθη ο κύριος στόχος του, δηλαδή να συγκεντρωθούν  χρήματα ,για συνάδελφο Αστυνομικό που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Για την ιστορία του αγώνα, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Χανίων με σκορ 6-5.

Η Τοπική Διοίκηση  Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ), με την ενεργή συμμετοχή της , αλλά και την ποδοσφαιρική της ομάδα ,έδωσε για άλλη μια φορά  το στίγμα  του Servo per Amikeco”- ‘Υπηρετώ δια της φιλίας»  αποσπώντας τα ευμενή σχόλια  των συναδέλφων αλλά και των πολιτών.

Η εν λόγω κοινωνική εκδήλωση εμπίπτει στις προσπάθειες που καταβάλλει η Τοπική Διοίκηση Χανίων της  Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ), θέλοντας να περάσει το μήνυμα στους συναδέλφους αλλά και στους πολίτες  ότι η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών και η Αστυνομία γενικότερα, είναι συμπαραστάτης τους και πασχίζει για καλύτερη, δικαιότερη και ασφαλέστερη κοινωνία για όλους και παράλληλα να εμπεδωθεί το νόημα της φιλίας , της αλληλεγγύης , του εθελοντισμού και του  «ευ αγωνίζεσθε».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων και ο υπογράφων  προσωπικά, συγχαίρουν  και ευχαριστούν  από καρδιάς για την άμεση ανταπόκρισής τους και την αμέριστη συμπαράστασης τους στο φιλανθρωπικό εγχείρημα :

*** Τον Δικηγορικό σύλλογο Χανίων τον αρχηγό της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Ποθητάκη και του αθλητές αυτής.

*** Την Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου και τον πρόεδρο αυτής αγαπητό φίλο και συνάδελφο  Ζαχαριουδάκη Εμμανουήλ ,που μας τίμησε και με την παρουσία του.

*** Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων που εκπροσωπήθηκε από τους αγαπητούς φίλους και συναδέλφους ,Γενικό Γραμματέα, Σεληνιωτάκη Στυλιανό και Ταμία, Καλογεράκη Σταμάτιο .

*** Την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Χανίων που εκπροσωπήθηκε από τους αγαπητούς φίλους και συναδέλφους, Πρόεδρο, Ιωάννη Γιανναδάκη και Γενικό Γραμματέα, Σπυρίδωνα Μαυράκη.

*** Τον Σκοπευτικό Όμιλο Αστυνομικών Νομού Χανίων.

*** Τον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Αστυνομικών  Νομού Χανίων που εκπροσωπήθηκε από τους αγαπητούς φίλους και συναδέλφους Πρόεδρο, Παναγιώτη Σαπουνάκη και Γενικό Γραμματέα, Κωνσταντίνο Πενταράκη .

*** Το κατάστημα A4 GRAPHICS &PRINTS και τον υπεύθυνο επικοινωνίας  Γεώργιο Κοντορουχά .

*** Τους αθλητές  και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων που συμμετείχαν στο αγώνα ανθρωπιάς προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθειά αυτή.

*** Τους φίλους πολίτες  αλλά και τους αθλητές και των δύο ομάδων που ανταποκρίθηκαν άμεσα με την αγορά των εισιτηρίων που σχεδόν εξαντλήθηκαν. Τις επόμενες ημέρες θα επακολουθήσει κλήρωση των αποκομμάτων των εισιτηρίων όπου ο κάτοχος του τυχερού εισιτηρίου θα κερδίσει ένα ιστορικό λεύκωμα της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ.

 

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο   Πρόεδρος                                                                                    H  Γενική Γραμματέας

Ιωάννης  Περράκης                                                                             Ελένη Παπαθανασίου