Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη στην πόλη των Χανίων  από  10 έως 17 Ιουνίου 2019 , του μέλους της Τ.Δ. ΙΡΑ Άμστερνταμ Ολλανδίας και διοργανωτή του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 5Χ5 Κυβερνητικών ομάδων  στην Μαγιόρκα Ισπανίας Mr. Harry ENGELLS. 

       Η συνάντηση έγινε την 12-06-2019 στα γραφεία της Τ.Δ. ΙΡΑ Χανίων  και μέσα σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα , συζητήθηκαν οι επιτυχημένες  συμμετοχές της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ Χανίων τα δύο τελευταία χρόνια στην συγκεκριμένη διοργάνωση και ανταλλάχτηκαν απόψεις και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων των Πόλεων ΧανίωνΆμστερνταμ, και πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες ως προς την διοργάνωση σχετικού τουρνουά στην πόλη των Χανίων.

Ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος που συνοδευόταν από την σύζυγο του, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα την ιστορία της, την Νήσο Κρήτη και ιδιαίτερα τις πόλεις των Χανίων & Ρεθύμνου όπου και διέμεινε.

       Μεγάλη τιμή για τον Πρόεδρο της Τοπικής μας Διοίκησης ήταν η πρόσκληση που δέχθηκε από τον φίλο Harry, να φιλοξενηθεί στο Amsterdam σε ξενώνα της Ι.Ρ.Α.

    

      Με φιλικούς χαιρετισμούς

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο  Πρόεδρος                                                                          Η Γενική Γραμματέας

Περράκης  Ιωάννης                                                                Ελένη Παπαθανασίου