Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ Χανίων), νιώθουμε την ανάγκη να απευθυνθούμε αυτές τις συγκινητικές και άγιες ημέρες των διαφορετικών Χριστουγέννων από κάθε άλλη χρονιά λόγω της πανδημίας που μαστίζει τον κόσμο, και του άγνωστου μέλλοντος μας, σε όλους εσάς που μοιραζόμαστε το προνόμιο να είμαστε μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ι.Ρ.Α. και να ονειρευόμαστε το μέλλον μέσα από την προσφορά και την Ειρήνη, την φιλία, την αγάπη και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, πιστοί στην επιγραμματική φράση της ένωσής μας  ‘Servo Per Amiceko” που σημαίνει «υπηρετώ δια της φιλίας».

Ίσως αυτές οι γιορτές, να μην θυμίζουν σε τίποτα, αυτές του παρελθόντος.

Μπορεί τα περσινά φώτα και μυρωδιές, φέτος να αποτελούν μια γλυκιά ανάμνηση. Μην ξεχνάτε όμως ότι τα Χριστούγεννα, αποτελούν μια προσωπική επιλογή. Αφήστε το φως του άστρου του Ιησού, να φωτίσει την γη, της δικής σας Βηθλεέμ.

Για το όραμα του ιδρυτή της ΙΡΑ  που είναι τόσο επίκαιρο όσο ποτέ , δεν έχουμε άλλο δρόμο εκτός από αυτόν του εθελοντισμού.

Πρέπει να συνεχίζουμε να βάζουμε στόχους.

Να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο. Να παλεύουμε για το κοινό καλό. Το σωστό δεν θα συμβεί μόνο του. Εμείς πρέπει να είμαστε το σωστό, δίνοντας αγάπη στους συνανθρώπους μας, τους κοινωνικά έχοντες ανάγκη, ενδυναμώνοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Αστυνομία και την συνοχή της κοινωνίας, ώστε όλοι μαζί, να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες με υπομονή,προσοχή και αισιοδοξία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΡΑ Χανίων, ευχαριστεί από καρδιάς το μέλος της, αγαπητό συνάδελφο και φίλο Ματθαίο Ιγγλεζάκη για την υπέροχη κσλιτεχνική δημιουργία του, πίνακα ζωγραφικής που παραχώρησε στην Τοπική μας Διοίκηση ώστε να αποτελέσει την φετινή κάρτα ευχών Χριστουγέννων!!

Ελπίδα,Ειρήνη,Φιλία,Αλληλεγγύη, Αγάπη,Χαρά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΡΑ Χανίων σας ευχόμαστε ολόψυχα,

Καλά Χριστούγεννα και μία ευλογημένη, γεμάτη υγεία και ζωή,  Νέα Χρονιά!”

 

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

 “Servo Per Amikeco”

 «Υπηρετώ δια της φιλίας»

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Ο  Πρόεδρος                                                                     Η Γενική Γραμματέας

Περράκης Ιωάννης                                                                 Σοφία Λογαρίδου