Αξιότιμε κύριε πρόεδρε της  ΕΝ.ΑΣ. Υ.Ν.Χ

Αγαπητέ φίλε Νίκο,                                                                            

Θα ήθελα να σε συγχαρώ για την επανεκλογή σου στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Χανίων και να σου εκφράσω τα πλέον θερμά συγχαρητήρια τόσο εκ μέρους μου, όσο και εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Ρ.Α Χανίων .

Ιδιαίτερη χαρά αισθανόμαστε και για την εκλογή και ανάληψη καθηκόντων αντιπροέδρου, του μέλους της ΙΡΑ Χανίων, αγαπητού φίλου και συνεργάτη  κ. Ιωάννη Κλαουράκη.

Αγαπητοί μας φίλοι, κυρίες και κύριοι μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Χανίων, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την εκλογή σας ,της συγκρότησης σε σώμα και ανάληψης των καθηκόντων σας στο νέο διοικητικό συμβούλιο, όπως αυτή προέκυψε κατά τις αρχαιρεσίες.

Σας ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία,καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ένα τόσο σημαντικό θεσμό προάσπισης των δικαιωμάτων των συναδέλφων, εργασιακών και οικονομικών, που καλείστε να υπηρετήσετε.

Οι ευχές μας και η εκτίμηση μας θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε σας ενέργεια προώθησης των κοινών μας στόχων,σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία καταστάσεων που διανύουμε.

«Servo per Amikeco»

  «Υπηρετώ δια της φιλίας»

   Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο  Πρόεδρος                                                   Η Γενική Γραμματέας

  Ιωάννης Περράκης                                                 Σοφία Λογαρίδου