Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η 3ήμερη επίσκεψη στην πόλη των Χανίων  από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου 2021 , του Αντιπροέδρου του Εθνικού Τμήματος Κύπρου και Γενικού Γραμματέα του Τοπικού Συνδέσμου Ι.Ρ.Α. Πάφου Κύπρου ,καλού μας φίλου Ζήνωνα Ψαθίτη.

Η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών την Δευτέρα 25-09-2021 εκπροσωπούμενη από τον υπογράφοντα  πρόεδρο, και τον υπεύθυνο Δημοσίων σχέσεων Ιωάννη Βαιδάκη ,υποδέχθηκαν και  καλωσόρισαν τον αγαπητό συνάδελφο και την σύζυγό του   στην πόλη των Χανίων, αλλά και στο ιστορικό κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία  μας.

Ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συνάντησή μας, εκφράστηκε  με τα καλύτερα λόγια για τις δραστηριότητες και την προσφορά της Ι.Ρ.Α Χανίων στο «Servo Per Amikeco” ,την αγάπη του  για την πόλη μας και για την Ζεστή αδελφική υποδοχή .

Μέσα σε εγκάρδιο και αδελφικό κλίμα ανταλλάχτηκαν απόψεις και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων Ι.Ρ.Α. Χανίων και Ι.Ρ.Α. Πάφου Κύπρου, και πιθανές  μελλοντικές τους συνεργασίες.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Χανιά 20 Οκτωβρίου 2021

                                     SERVO PER AMIKECO

                                     «Υπηρετώ δια της φιλίας»

            Ο   Πρόεδρος                                         H  Γενική Γραμματέας

            Ιωάννης  Περράκης                                    Λογαρίδου Σοφία