Αξιότιμε Πρόεδρε του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Αγαπητέ φίλε κ Βλάσση Βαλατσέ

Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Δ.Ε.Α.

Αξιότιμε Πρόεδρε της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Αργολίδας Αγαπητέ φίλε κ. Αθανάσιε Κατσιγιάννη,

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,  σας ευχαριστώ  θερμά για την εγκάρδια υποδοχή στο Ναύπλιο Αργολίδας και στο υπέροχο ξενοδοχείο “Αμαλία’ *****   και εν συνεχεία την υπέροχη και αδελφική φιλοξενία, της οποίας έτυχα , εκφράζοντας τα  συγχαρητήρια μου  για την εξαιρετική και άρτια διοργάνωση της 37ης Γενικής  Συνέλευσης του Πανελληνίου Συνεδρίου της Δ.Ε.Α.    

Επίσης, ευχαριστώ την επιτροπή πολιτιστικών  θεμάτων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος για την αξιολόγηση της προσφοράς μας και βράβευση της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Χανίων με τιμητικό  έπαινο ,ως μια από τις  τρεις καλύτερες Τ.Δ. ΙΡΑ Χώρας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητές της για το έτος 2021.                    

Όταν πριν από πολλά χρόνια όντας ακόμη μαθητής και εν συνεχεία φοιτητής  , δεν μπορούσα ποτέ να διανοηθώ ότι θα κατακτούσα  ως πρόεδρος της πόλης τών Χανίων μιας παγκόσμιας Ένωσης, τιμητικούς επαίνους  (συνολικά 7 τα τελευταία 10 έτη) για την φιλία την αλληλεγγύη αλλά και την ανάδειξη του πολιτιστικού και κοινωνικού προσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας μέσα από το Servo per Amikeco’ και την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών.

 Κοιτώντας σε παρελθόντα Πανελλήνια Συνέδρια  την λίστα με τις  βραβευθείσες Τοπικές Διοικήσεις , ως μια μικρομεσαία τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με μόλις 78 μέλη , σκέφτηκα  ότι οι πιθανότητες να λάβεις ποτέ τιμητική διάκριση ως κορυφαία Τοπική Διοίκηση της χώρας είναι μηδαμινές.

 Όταν για πρώτη φορά πριν 10 χρόνια έχοντας αναλάβει την προεδρία  της ΙΡΑ Χανίων ,ήρθε η πρώτη τιμητική διάκριση ότι το έργο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Χανίων αναγνωρίστηκε, αισθάνθηκα  τεράστια συγκίνηση τιμή και χαρά.

Ύστερα σκέφτηκα όλους τους ανθρώπους ,χωρίς τους οποίους δεν θα είχα φτάσει ως εδώ: Τους γονείς μου,  την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους καθηγητές μου, αλλά και τον κύριο εκφραστή του “Υπηρετώ δια της φιλίας’ και αιτία ένταξης μου στην μεγάλη οικογένεια της ΙΡΑ, κ. Ιωάννη Πανούση επίτιμο μέλος της ΙΡΑ Ελλάδας και πρώην υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Παγκοσμίου Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

 Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που μπορώ και προσφέρω αυτά τα 27 συνεχόμενα χρόνια εθελοντισμού στην μεγάλη οικογένεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών 15 χρόνια ως Γενικός Γραμματέας και 12 ως πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων, με άξιους συνεργάτες  και φίλους τους διατελέσαντες αυτά τα  χρόνια,  μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων , κάνοντας μια Τοπική Διοίκηση Χανίων με 428 πλέον μέλη,  υπόδειγμα , εντάσσοντας την, στις κορυφαίες τρεις ανάμεσα σε 52 της Χώρας με διεθνείς και Εθνικές επιτυχίες.

 

Με αγαστή συνεργασία και φιλία, μαζί θα πορευθούμε με επιτυχία και τα επόμενα χρόνια .

Ευχόμαστε  σε όλους σας υγεία, χαρά και δημιουργία!   

 Καλό φθινόπωρο 

Με σεβασμό και εκτίμηση

 

 

     “Servo Per Amikeco'”

 «Υπηρετώ δια της φιλίας»

 

 

                                                            Ο   Πρόεδρος   της ΙΡΑ Χανίων                                                       

Ιωάννης  Περράκης