Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι η ΙΡΑ  Χανίων πιστή στις καταστατικές της αξίες δίνει την ευκαιρία σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της να βιώσουν  υπέροχες στιγμές, μέσα από τις πολιτιστικές της δραστηριότητες.

Με μεγάλη χαρά είμαστε σε θέση να σας στείλουμε τις πληροφορίες για το 1ο  πανευρωπαϊκό τουρνουά ποδοσφαίρου στην πόλη  τουριστικό θέρετρο Groenlo Ολλανδίας.

Το Groenlo είναι μια πόλη του δήμου Oost Gelre, που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα των Κάτω Χωρών, στα γερμανικά σύνορα, σε μια περιοχή στην επαρχία Gelderland που ονομάζεται Achterhoek περίπου 2 ώρες απόσταση από το Άμστερνταμ.

Το Ολλανδικό τμήμα της ΙΡΑ  και σε συνεργασία  με  την έμπειρη διοργανώτρια αρχή τουρνουά IPA Holland Football Events διοργανώνει το τουρνουά Open Walking football 2021 δηλαδή τουρνουά Περπατηχτού ποδοσφαίρου .

Η διοργανώτρια αρχή  διοργανώνει ετησίως διάφορα  τουρνουά ποδοσφαίρου στη Μαγιόρκα (www.mallorca-tournament.com) και το Παγκόσμιο Τουρνουά ποδοσφαίρου εσωτερικού (www.wpist.eu) στην Ολλανδία για κυβερνητικούς υπαλλήλους.

Είναι μεγάλη τιμή για την ΙΡΑ Χανίων και για την  ποδοσφαιρική μας  ομάδα  η πρόσκληση που δέχθηκε από την παραπάνω διοργανώτρια αρχή να συμμετάσχει στο τουρνουά Open Walking football 2021.

 

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν:

Αστυνομικοί,Πυροσβέστες, Λιμενικοί, Εφοριακοί , Στρατιωτικό προσωπικό, προσωπικό του Υπουργείου Εσωτερικών,  δημοτικοί αστυνομικοί, προσωπικό από τα διάφορα υπουργεία και ειδικές προσκλήσεις από την διοργανώτρια αρχή.

Επίσης δικαίωμα συμμετοχής έχουν, οι συνάδελφοι μέλη της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων  , εν Ενεργεία και Απόστρατοι Αστυνομικοί, που επιθυμούν να συμμετάσχουν με τις οικογένειές τους ,αλλά και φίλους αυτών ως εκδρομείς.

Το  παραπάνω τουρνουά  ανοιχτού ποδοσφαίρου με περπάτημα θα πραγματοποιηθεί από: Δευτέρα 15 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021.

 

 Υπάρχουν 4 τμήματα:

 

Ένα τμήμα για άνδρες άνω των 50 ετών Η ομάδα μπορεί να έχει 2 παίκτες κάτω των 55 ετών, αλλά αυτός ο παίκτης πρέπει να είναι τουλάχιστον 45 ετών ή μεγαλύτερος.

 

Ένα τμήμα για άνδρες ηλικίας 60 ετών και άνω (Η ομάδα μπορεί να έχει 2 παίκτες κάτω των 60 ετών αλλά αυτοί οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 55 ετών και άνω)

 

Ένα τμήμα για άνδρες που είναι 70 ετών και άνω (Η ομάδα μπορεί να έχει 2 παίκτες κάτω των 60 ετών αλλά αυτοί οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 65 ετών ή μεγαλύτεροι)

 

Ένα τμήμα για γυναίκες άνω των 40 ετών (Η ομάδα μπορεί να έχει 2 παίκτες κάτω των 40 ετών αλλά αυτοί οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 35 ετών και άνω.

 

Ανάλογα τις ηλικίες των μελών μας που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο έστω και ως διασκέδαση θα επιλέξουμε την κατηγορία που θα συμμετάσχει η ομάδα που θα δημιουργηθεί.

Το σημαντικό σε αυτή την παγκόσμια διοργάνωση, στην οποία η ΙΡΑ Χανίων γράφοντας ιστορία ως η πρώτη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών που έλαβε μέρος το 2016, είναι η συμμετοχή, το  ευ  αγωνίζεσθαι και η φιλία μεταξύ συναδέλφων άλλων κρατών μελών της ΙΡΑ.

 

ΟΙ  ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η φθηνότερη έως τώρα επιλογή AEGEAN ενιαίο εισιτήριο.

Mon 15Nov21 06:35 – 07:25 CHQ-ATH A3 7331

Mon 15Nov21 09:15 – 11:35 ATH – DUS A3 840

Thu 18Nov21 12:25 – 16:25 DUS-ATH A3 841

Thu 18Nov21 17:50 – 18:40 ATH-CHQ A3 7336

267.00 EUR Με 8 κιλά χειραποσκευή.

 

Σημαντικό:

Για όλες τις παραπάνω επιλογές δεν έχουν γίνει κρατήσεις οπότε οι τιμές αλλάζουν ανά πάσα ώρα

Ξεχωριστά εισιτήρια : Σε περίπτωση που μια από της 2 αεροπορικές εταιρείες ακυρώσει η αλλάξει αναχώρηση η αλλά δεν έχει καμία ευθύνη

Ενιαίο εισιτήριο : Οτιδήποτε αλλαγή γίνει με υπαιτιότητα της αεροπορικής εταιρείας σας το επιβαρύνεται η ίδια η αεροπορική εταιρεία

 

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΎΣΕΙΣ- ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

Η τιμή για διαμονή για 3 διανυκτερεύσεις κατά τη διάρκεια του τουρνουά εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας θα είναι:

95 € ανά άτομο με βάση ένα μπανγκαλόου τεσσάρων αστέρων για την περίοδο 15 Νοεμβρίου- 18 Νοεμβρίου 2021

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν τα εξής:

Μπανγκαλόου κατοικίας στο θέρετρο Marveld.

3 ημέρες πρωινού σερβιρίσματος σε μπουφέ (από τις 16 Νοεμβρίου)

3 ημέρες δείπνου σερβιρίσματος σε μπουφέ (από τις 15 Νοεμβρίου)

Ενοικίαση μαξιλαροθήκη, σεντόνι και κάλυμμα πάπλωμα.

Τα μπανγκαλόου δεν έχουν πετσέτες.

Απεριόριστη είσοδος στον τροπικό κολυμβητικό παράδεισο και σε άλλες πισίνες.

Ένα τρόπαιο για κάθε ομάδα.

Καθημερινά πάρτι

Υπέροχες τελετές έναρξης και λήξης.

Δωρεάν είσοδος στη ντισκοτέκ και πάρτι.

Τουριστικός φόρος.

 

Είναι επίσης δυνατό να κάνετε κράτηση για επιπλέον ημέρες το Σαββατοκύριακο πριν από το τουρνουά στις ακόλουθες τιμές:

34,00 € το άτομο ανά διανυκτέρευση για τα μπανγκαλόου τεσσάρων αστέρων.

Δεν περιλαμβάνεται γεύμα στις τιμές για τις επιπλέον ημέρες.

 

Το θέρετρο Marveld διαθέτει καλά εστιατόρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα μέσα της εβδομάδας πριν και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Marveld διαθέτει επίσης ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ.

 

Α) Λόγω του Coronavirus/Covid19, η διοργανώτρια αρχή μπορεί να αναγκαστεί να ακυρώσει το τουρνουά ανά πάσα στιγμή λόγω οιονδήποτε αλλαγών στις οδηγίες του παγκόσμιου οργανισμού Υγείας και μέτρων Ασφάλειας που συνιστώνται ή επιβάλλονται από τις τοπικές κυβερνήσεις ή το διεθνές δίκαιο στο χρονικό διάστημα του τουρνουά.

Εάν συμβεί αυτό, σημειώστε:

  • Θα λάβουμε πλήρη επιστροφή του τέλους εγγραφής της ομάδας μας
  • Θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες πλήρη επιστροφή χρημάτων τους για τα πακέτα ξενοδοχείων του τουρνουά του τουρνουά (θα χρεωθείτε μόνο 10 € το άτομο για έξοδα διαχείρισης).

Σε συνέχεια των ανωτέρω παρακαλούνται τα μέλη μας αθλητές και εκδρομείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο τουρνουά όπως δηλώσουν  εγγράφως έως

31 Αυγούστου 2021 την συμμετοχή τους  με SMS στο τηλέφωνο 6981420346 , στο email   i.p.a.chania@gmail.com  και στο Viper στις ομάδες : ipa chania football club  , ΙΡΑ ΧΑΝΙΑ- ΒΑΣΙΛΙΚΑΤΑ & Τοπική Διοίκηση Χανίων.

 

SERVO PER AMIKECO

                                               «Υπηρετώ δια της φιλίας»

       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                               Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης                                                                         Σοφία Λογαρίδου