Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι η ΙΡΑ  Χανίων πιστή στις κταστατικές της αξίες δίνει την ευκαιρία σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της να βιώσουν  υπέροχες στιγμές, μέσα από τις πολιτιστικές της δραστηριότητες.

Με μεγάλη χαρά είμαστε σε θέση να σας στείλουμε τις πληροφορίες για το 10ο παγκόσμιο τουρνουά ποδοσφαίρου στη Μαγιόρκα.

Το τουρνουά της Μαγιόρκα διοργανώνεται από την έμπειρη διοργανώτρια αρχή  ΙΡΑ Mallorca Football Events και τον Viajes Adramar, με την πλήρη υποστήριξη του Συμβουλίου Calvia & του τουριστικού συμβουλίου της Μαγιόρκα.

Είναι μεγάλη τιμή για την ΙΡΑ Χανίων και για την  ποδοσφαιρική μας  ομάδα  η πρόσκληση που δέχθηκε από την παραπάνω διοργανώτρια αρχή να συμμετάσχει στο τουρνουά της Μαγιόρκα  2021. Το τουρνουά της Μαγιόρκα θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 στο δημοφιλές και φιλικό θέρετρο της Santa Ponsa- Σάντα Πόνσα.

 

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν:

Αστυνομικοί,Πυροσβέστες, Λιμενικοί, Εφοριακοί , Στρατιωτικό προσωπικό, προσωπικό του Υπουργείου Εσωτερικών,  δημοτικοί αστυνομικοί, προσωπικό από τα διάφορα υπουργεία και ειδικές προσκλήσεις από την διοργανώτρια αρχή.

Επίσης δικαίωμα συμμετοχής έχουν, οι συνάδελφοι μέλη της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων  , εν Ενεργεία και Απόστρατοι Αστυνομικοί, που επιθυμούν να συμμετάσχουν με τις οικογένειές τους ,αλλά και φίλους αυτών ως εκδρομείς.

 

Είναι:

Τουρνουά ανδρών ερασιτέχνες

Τουρνουά γυναικών ερασιτέχνες

Τουρνουά ανδρών 35+.

Τουρνουά ανδρών 45+.

Ανυπομονούμε να λάβουμε την συμμετοχή σας και να ζήσετε μαζί μας την εμπειρία και νοοτροπία ταξιδιού αλλά και του 10ου Παγκόσμιου Τουρνουά στην  Μαγιόρκα.

Ανάλογα τις ηλικίες των μελών μας που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο έστω και ως διασκέδαση θα επιλέξουμε την κατηγορία που θα συμμετάσχει η ομάδα που θα δημιουργηθεί.

Το σημαντικό σε αυτή την παγκόσμια διοργάνωση, στην οποία η ΙΡΑ Χανίων γράφοντας ιστορία ως η πρώτη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών που έλαβε μέρος το 2016, είναι η συμμετοχή, το  ευ  αγωνίζεσθαι και η φιλία μεταξύ συναδέλφων άλλων κρατών μελών της ΙΡΑ.

 

ΟΙ  ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η φθηνότερη έως τώρα επιλογή OLYMPIC & SWISS & LUFTHANSA ενιαίο εισιτήριο.

Στην επιστροφή φτάνουμε 01:00 τα ξημερώματα στην Αθήνα και φεύγετε με το πρωινό για Χανιά 03NOV

 

OA  27OCT  CHQ   ATH    0620  0710

LX 27OCT  ATH   ZRH    0920  1110

LX 27OCT   ZRH   PMI    1235  1430

LH 02NOV  PMI   MUC 2  1430  1645

LH 02NOV  MUC 2 ATH    2125  0050+1 03NOV

OA03NOV  ATH   CHQ    0800  0850

Τελική  τιμή 400,00 € το άτομο με 8 κιλά χειραποσκευή & βαλίτσα 20 κιλά.

 

Σημαντικό:

Για όλες τις παραπάνω επιλογές δεν έχουν γίνει κρατήσεις οπότε οι τιμές αλλάζουν ανά πάσα ώρα

Ξεχωριστά εισιτήρια : Σε περίπτωση που μια από της 2 αεροπορικές εταιρείες ακυρώσει η αλλάξει αναχώρηση η αλλά δεν έχει καμία ευθύνη

Ενιαίο εισιτήριο : Οτιδήποτε αλλαγή γίνει με υπαιτιότητα της αεροπορικής εταιρείας σας το επιβαρύνετε η ίδια η αεροπορική εταιρεία

 

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΎΣΕΙΣ- ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Α) Οι τιμές κατ΄ άτομο  που περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή κυμαίνονται από 180€ έως 260€ το άτομο για τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις : πρωινό, γεύμα και δείπνο σε μπουφέ, πακέτο 1 ποτήρι για κάθε γεύμα  με λευκό ή κόκκινο κρασί – εγχώρια μπύρα – αναψυκτικά και νερό. (all inclusive) σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείων της συνημμένης κατάστασης.

Β) Δωρεάν παροχές σε όλους τους συμμετέχοντες: Ελεύθερη χρήση σε εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα ανάλογα το ξενοδοχείο επιλογής μας, γυμναστήριο και internet (wi-fi).  Ειδικές τιμές στο Spa Center.

Λόγω του Coronavirus/Covid19, η διοργανώτρια αρχή μπορεί να αναγκαστεί να ακυρώσει το τουρνουά ανά πάσα στιγμή λόγω οιονδήποτε αλλαγών στις οδηγίες του παγκόσμιου οργανισμού Υγείας και μέτρων Ασφάλειας που συνιστώνται ή επιβάλλονται από τις τοπικές κυβερνήσεις ή το διεθνές δίκαιο στο χρονικό διάστημα του τουρνουά.

Εάν συμβεί αυτό, σημειώστε:

  • Θα λάβουμε πλήρη επιστροφή του τέλους εγγραφής της ομάδας μας
  • Θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες πλήρη επιστροφή χρημάτων τους για τα πακέτα ξενοδοχείων του τουρνουά του τουρνουά (θα χρεωθείτε μόνο 10 € το άτομο για έξοδα διαχείρισης).

Σε συνέχεια των ανωτέρω παρακαλούνται τα μέλη μας αθλητές και εκδρομείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο τουρνουά όπως δηλώσουν  εγγράφως έως

31 Αυγούστου 2021 την συμμετοχή τους  με SMS στο τηλέφωνο 6981420346 , στο email   i.p.a.chania@gmail.com  και στο Viper στις ομάδες : ipa chania football club  , ΙΡΑ ΧΑΝΙΑ- ΒΑΣΙΛΙΚΑΤΑ & Τοπική Διοίκηση Χανίων.

 

SERVO PER AMIKECO

      «Υπηρετώ δια της φιλίας»

       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                               Η Γενική Γραμματέας

                                                           Ιωάννης Περράκης                                                    Σοφία  Λογαρίδου