Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που προηγήθηκε , ο υπογράφων προεδρος της ΙΡΑ Χανίων είχε την τιμή και χαρά  να συναντηθεί  στα Χανιά με τον Πρόεδρο του παραρτήματος Βόρειας Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αγαπητό συνάδελφο κ. Γεώργιο ΖΑΧΑΡΗ ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του παραρτήματος Κρήτης  κ. Ευτύχη Μαλανδράκη.

 

 

Μέσα σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα, αναφερθήκαμε στην σοβαρή κατάσταση της πανδημίας που έχει αναβάλει αρκετές από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις των Ενώσεων μας, αλλά και την αισιοδοξία για τον άμεσο μελλοντικό  προγραμματισμό κοινών δράσεων κατά την εβδομάδα του αστυνομικού αθλητισμού εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες καθώς επίσης και για αθλητικές δραστηριότητες τόσο με το Παράρτημα Κρήτης όσο και με την Τ.Δ. Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ.

Επίσης ενημερώθηκε από τον υπογράφοντα Πρόεδρο για την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών το εθελοντικό και ιδιαίτερα το κοινωνικό αλλά και πολιτιστικό της έργο σε Εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, τις δράσεις της ΙΡΑ Χανίων αλλά και την λειτουργία του IPA CHANIA HOUSE “Γεώργιος Κατσαρόπουλος”.

Μας συνεχάρη για την επιτυχία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΔ ΙΡΑ Χανίων, παραχώρησης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας του οικήματος του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Στερνών για την δημιουργία του ξενώνα φιλοξενίας ΧΑΝΊΩΝ “Γεώργιος Κατσαρόπουλος”, του ΕΤ. ΔΕΑ  και μας  ευχήθηκε  καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες .

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ

Ο  Πρόεδρος                                                                                                              Γενική Γραμματέας

Περράκης  Ιωάννης                                                                                                     Σοφία Λογαρίδου