Ευρισκόμενος την 6-7-2021 στα γραφεία της ΙΡΑ Χανίων,  είχα την ευχάριστη έκπληξη και τιμή της επίσκεψης  της κ. ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ Θεοδότας κόρης του αγαπημένου συναδέλφου και καλού φίλου ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ Ιωάννη με τον οποίο Φοιτήσαμε επί 11 μήνες στην σχολή Αστυφυλάκων Ρεθύμνου ως η πρώτη σειρά της ενοποιημένης Ελληνικής Αστυνομίας από Απρίλιο 1985 έως  26 Μαρτίου 1986 .

Η Θεοδότα η οποία είναι συνάδελφος και υπηρετεί στο Α.Τ. Κορυδαλλού, συνοδευόταν από τον  σύντροφό της επίσης  συνάδελφο  Ειδικό φρουρό, καταγωγής από Χανιά Κρήτης κ. ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ Σταύρο ο οποίος υπηρετεί στο 2° τμήμα ΔΙΑΣ Αθηνών Αττικής.

 

 

Ο υπογράφων τους έκανε μια σύντομη ξενάγηση ενημερώνοντας τους για την ιστορία του κτιρίου και τα Συστεγαζόμενα σωματεία  .

Μέσα σε εγκάρδιο και αδελφικό κλίμα , ενημερώθηκαν για την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών το εθελοντικό και ιδιαίτερα το κοινωνικό αλλά και πολιτιστικό της έργο σε Εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, τις δράσεις της ΙΡΑ Χανίων αλλά και την λειτουργία του IPA CHANIA HOUSE “Γεώργιος Κατσαρόπουλος”, το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το οποίο ιδρύθηκε το έτος 2010 με την υπογραφή 100 μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών από όλη την Ελλάδα ένα εκ των οποίων είναι και ο υπογάφων και την σημασία που έχει για τους εν ενεργεία συναδέλφους να γίνουν μέλη αυτού.

Τα αγαπητά μας παιδιά συνάδελφοι, που έκαναν ολιγοήμερες διακοπές στην πόλη μας, εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την ΙΡΑ Χανίων και τις δραστηριότητες της,

Συνεχάρησαν  για την επιτυχία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΔ ΙΡΑ Χανίων, παραχώρησης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας του οικήματος του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Στερνών για την δημιουργία του ξενώνα φιλοξενίας ΧΑΝΊΩΝ “Γεώργιος Κατσαρόπουλος”, του ΕΤ. ΔΕΑ  και μας  ευχήθηκαν  καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο μας .

Με φιλικούς χαιρετισμούς

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ

Ο  Πρόεδρος                                                                                                              Γενική Γραμματέας

Περράκης  Ιωάννης                                                                                                     Σοφία Λογαρίδου