Στα πλαίσια  των εκδηλώσεων για τα 35 γενέθλια της ΙΡΑ Χανίων , με μια σεμνή και γεμάτη κατάνυξη εκδήλωση, εορτάστηκε στα Χανιά ο Προστάτης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Απόστολος των Εθνών  Παύλος στις 29 Ιουνίου.

Στο προαύλιο του παρεκκλησίου του Αγίου Ελευθερίου, στις  Στέρνες Ακρωτηρίου , εψάλη αρτοκλασία  από τον  εφημέριο της  ενορίας Στερνών πατέρα Ευμένιο .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετά μέλη  της Τ.Δ  ΙΡΑ Χανίων και πολίτες φίλοι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χανίων, τους οποίους ευχαριστούμε για την αγάπη και την στήριξη στο έργο μας.

Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της ΤΔ ΙΡΑ Χανίων Ιωάννης ΠΕΡΡΑΚΗΣ αναφέρθηκε στις αξίες και τις αρχές που διέπουν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και την σημασία της ενότητας και της φιλίας των αστυνομικών όλου του κόσμου και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ξενώνα ,τις προσπάθειες και τα πρόσωπα που βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού χώρου φιλοξενίας της Ενώσεως μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομαδική φωτογράφιση των παρευρεθέντων, κέρασμα και ξενάγηση  στον  ακριβώς δίπλα ευρισκόμενο Ξενώνα φιλοξενίας (IPA CHANIA HOUSE) της ΙΡΑ Χανίων.

 

 

         «Servo per Amikeco»

       «Υπηρετώ δια της φιλίας»

     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο  Πρόεδρος                                               Η Γενική Γραμματέας

 Ιωάννης  Περράκης                                             Σοφία Λογαρίδου