Με σκοπό την ενίσχυση  της οικογένειας εκλιπόντος προσφάτως συναδέλφου αστυνομικού και μέλους της Ένωσης μας , η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού τουρνουά  ποδοσφαίρου με την ονομασία ” ΓΚΟΛ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ & ΕΛΠΙΔΑΣ” στο Εθνικό Στάδιο Χανίων την 23/6/2021

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες ποδόσφαιρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Του Γαλανόλευκου Φάρου Χανίων και των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Χανίων “Wembley” .

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν  ο Δήμος Χανίων , και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων.

Το τουρνουά παρακολούθησε και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Χανίων κ Παναγιώτης ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ, ο Πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου κ Εμμανουήλ ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ, ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχος κ Γεώργιος ΛΥΜΠΙΝΑΚΗΣ , ο Υποδιευθυντής ΔΑ Χανίων κ. ΡΑΠΑΝΗΣ Σπυρίδων, ο Επίτιμος Πρόξενος Μολδαβίας στην Ελλάδα και μέλος της Ένωσης μας κ Γιάννης ΘΕΟΔΩΡΟΓΑΚΗΣ ,ο Πρόεδρος Ένωσης Απόστρατων Αστυνομικών Χανίων κ. Σπυρίδων ΜΑΥΡΑΚΗΣ, ο Εκπρόσωπος  της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας κ Ευτύχιος ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ  ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Χανίων κ.κ Στέλιος ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ & ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Σταμάτης , και τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος συναδέλφου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της Διοργάνωσης,   νικήτρια ομάδα  της   ήταν η Ομάδα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ( ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ) η όποια υπό τις οδηγίες του προπονητή της και Α’ Αντιπροέδρου  του Δ.Σ της Τοπικής Διοίκησης Χανίων κ. Κυριάκου ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ είχε μια εξαιρετική εμφάνιση . Το κύπελλο της πρώτης θέσης παρέλαβε από τον υποδιευθυντή ΔΑ ΡΑΠΑΝΗ Σπυρίδων ο αρχηγός της ομάδας ΛΙΑΝΙΔΑΚΗΣ Στυλιανός.

Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Χανίων “wembley”   την τρίτη θέση η ομάδα του Γαλανόλευκου Φάρου Χανίων και την τέταρτη η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.

Ο μεγάλος νικητής του τουρνουά όμως ήταν η ευγενής άμιλλα που επέδειξαν όλοι οι αθλητές, αλλά και η μεγάλη ανταπόκριση φορέων και απλών πολιτών στο κάλεσμα και στο σκοπό της διοργάνωσης.

Συγκινητικό στιγμιότυπο  ήταν η απονομή χρυσού μεταλλίου από την ομάδα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον πατέρα του εκλιπόντος συναδέλφου .

 

                                                                                   

       SERVO PER AMIKECO

      «Υπηρετώ δια της φιλίας»

    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

  Ο  Πρόεδρος                                                Η Γενική Γραμματέας

Περράκης  Ιωάννης                                             Λογαρίδου Σοφία