Με αρωματικά βότανα της Κρήτης , γέμισαν τα παρτέρια του Ξενώνα στις Στέρνες Ακρωτηρίου Χανίων , τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Χανίων σε μια συμβολική εκδήλωση για τον εορτασμός της Πρωτομαγιάς , στις 4 Μαΐου  2021.

Το δίκταμο  (ή έρωντας) το θυμάρι ,η ρίγανη, η αρμπαρόριζα, το δεντρολίβανο και η  λεβάντα  δίνουν πλέον την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους του Ξενώνα Χανίων, να μάθουν για τις  θεραπευτικές τους ιδιότητες, και να μετατρέψουν τη διαμονή των ιδίων αλλά και των παιδιών τους σε ένα μικρό ταξίδι στον ανεκτίμητο κόσμο των βοτάνων.

Το παρόν σε αυτή τη γιορτή για τη  φύση  ,έδωσε και ο Αντιπρόεδρος του Εθνικού Τμήματος, Υπεύθυνος των Ξενώνων της χώρας και Πρόεδρος της ΤΔ Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ο όποιος μαζί με τον Πρόεδρο της ΤΔ Χανίων κ. Ιωάννη ΠΕΡΡΑΚΗ φύτεψαν συμβολικά ένα φοίνικα  ως ένδειξη  της αγάπης και της συνεργασίας  μεταξύ των μελών της  Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Για την υλοποίηση της δράσης , σημαντική ήταν η συμβολή των Φυτωρίων ΚΟΥΚΟΥΤΣΑΚΗ στον Πλατανιά Χανίων που προσέφεραν τα φυτά αλλά κι της ΔΕΔΙΣΑ Χανίων που χορήγησε ειδικό κομποστ .

                                                                                   

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    Ο  Πρόεδρος                                                Η Γενική Γραμματέας

  Περράκης  Ιωάννης                                                         Λογαρίδου Σοφία