Αξιότιμοι κύριοι,

 

Η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ιδρύθηκε το έτος 1986 και έως σήμερα απαρτίζεται από περίπου 420 μέλη εν ενεργεία και απόστρατους Αστυνομικούς.

Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Χανίων, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ανταποκρινόμενο στις τρέχουσες δυσμενείς συνθήκες λόγω οικονομικής κρίσης αλλά και της τρέχουσας σοβαρής κατάστασης λόγω της πανδημίας, εισηγείται προτάσεις στα μέλη της προκειμένου να εξευρίσκουν λύσεις σε θέματα για τα ίδια, τις οικογένειες και τους οικείους τους.

Στο πλαίσιο αυτό, με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο αίτημα μας προς την ασφαλιστική εταιρεία Support Agents ζητήσαμε όπως διατυπωθεί προσφορά αναφερόμενων εις το θέμα προγραμμάτων.

Μετά από άμεση ανταπόκριση η παραπάνω ασφαλιστική εταιρεία εκπόνησε δύο σημαντικά και ολοκληρωμένα προγράμματα, που καλύπτουν όσους επιθυμούν να ασφαλιστούν ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος τους αλλά και με το χρηματικό ποσό που θέλουν να διαθέσουν.

Ανωτέρω προγράμματα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας τα γνωστοποιήσουμε και να επισημάνουμε ότι η προσφορά είναι για τα εγγεγραμμένα και ταμειακά τακτοποιημένα  μέλη της ΙΡΑ Χανίων και τιις οικογένειες τους!

Όλα τα προγράμματα δεν είναι ομαδικά αλλά ατομικά.

Ως εκ τούτου όποιος ενδιαφέρεται για οποιοδήποτε από τα συνημμένα προγράμματα θα επικοινωνεί για λεπτομέρειες και περαιτέρω διευκρινίσεις με την κυρία ΜΗΤΡΙΤΣΑΚΗ Ελένη αρμόδιο εκπρόσωπο της εταιρείας Support Agents, είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία είτε στα τηλέφωνα 2821002855 &  6974641797 καθώς και στο mail,για να χορηγείται η προσφορά στους ενδιαφερόμενους, δίνοντας ονοματεπώνυμο και αριθμό δελτίου ταυτότητας της ΙΡΑ .

  «Servo per Amikeco»

 «Υπηρετώ δια της φιλίας»

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  Ο  Πρόεδρος                                                      Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης                                                   Σοφία Λογαρίδου