Αξιότιμοι κύριοι,

 

Α. Η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ιδρύθηκε το έτος 1986 και έως σήμερα απαρτίζεται από περίπου 420 μέλη εν ενεργεία και απόστρατους Αστυνομικούς.

1.Το Δ. Σ. της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Χανίων, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ανταποκρινόμενο στις τρέχουσες δυσμενείς συνθήκες και έπειτα από την ασφαλιστική ένταξη του αστυνομικού προσωπικού στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, εισηγείται προτάσεις στα μέλη της προκειμένου να εξευρίσκουν λύσεις σε θέματα υγειονομικής περίθαλψης για τα ίδια, τις οικογένειες και τους οικείους τους.

2.Στο πλαίσιο αυτό, με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο αίτημα μας προς την ασφαλιστική εταιρεία GROUPAMA ζητήσαμε όπως διατυπωθεί προσφορά προγράμματος παροχής υπηρεσιών υγείας και νοσοκομειακής περίθαλψης, το οποίο να είναι ευκρινώς κοστολογημένο και άκρως κατατοπιστικό ως προς τους συνεργαζόμενους φορείς υγείας με την εταιρεία (Κλινικά ιατρικά κέντρα, κ.λ.π.).

Μετά από άμεση ανταπόκριση η παραπάνω ασφαλιστική εταιρεία εκπόνησε δύο σημαντικά νοσοκομειακά  προγράμματα, που καλύπτουν όσους επιθυμούν να ασφαλιστούν ανάλογα με το χρηματικό ποσό που θέλουν να διαθέσουν.

Επίσης και ένα έξω νοσοκομειακών παροχών που καλύπτει γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Χανίων (AFIDEA) .

Ανωτέρω προγράμματα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας τα γνωστοποιήσουμε και να επισημάνουμε ότι η προσφορά είναι για τα εγγεγραμμένα και ταμειακά τακτοποιημένα  μέλη της ΙΡΑ Χανίων και τιις οικογένειες τους!

Όλα τα προγράμματα δεν είναι ομαδικά αλλά ατομικά.

Ως εκ τούτου όποιος ενδιαφέρεται για οποιοδήποτε από τα συνημμένα προγράμματα θα επικοινωνεί για λεπτομέρειες και περαιτέρω διευκρινίσεις με τον κ. ΑΓΝΙΑΔΗ Γεώργιο, αρμόδιο εκπρόσωπο της εταιρείας GROUPAMA ΧΑΝΙΩΝ στο τηλέφωνο 6945900830 δίνοντας ονοματεπώνυμο και αριθμό δελτίου ταυτότητας της ΙΡΑ .

 

SERVO PER AMIKECO

 «Υπηρετώ δια της φιλίας»

            ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο  Πρόεδρος                                                               Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης   Περράκης                                                         Σοφία Λογαρίδου