Στα πλαίσια των κοινωνικών και πολιτιστικών της εκδηλώσεων η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Τ.Δ. ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ) διοργάνωσε στον ξενώνα φιλοξενίας της ΙΡΑ Χανίων » Ημέρα☀ ζωγραφικής δημιουργίας από παιδιά συναδέλφων.»

Με παιδικές φωνές, χαμογέλα, φαντασία και χρώματα πλημύρισε λοιπόν ο Ξενώνας φιλοξενίας της ΙΡΑ Χανίων (IPA HOUSE CHANIA) την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις Στέρνες Ακρωτηρίου. Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο ζεστό καιρό , παιδιά συναδέλφων μελών της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Χανίων , άφησαν την φαντασία τους ελεύθερη και δημιούργησαν μετά την καθοδήγηση εκλεκτών καλλιτεχνών που προσφέρθηκαν εθελοντικά .

Η εικαστικός και ζωγράφος Σοφία- Μαρία ΞΕΝΑΚΗ ο αστυνομικός μέλος μας και ζωγράφος Ματθαίος ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ και η εκπαιδευτικός ζωγράφος και κόρη συναδέλφου- μέλους της Ενώσεως μας Μαρία ΣΙΝΟΥ, καθοδήγησαν τους μικρούς ζωγράφους στο δημιουργικό τους ταξίδι των χρωμάτων των σχημάτων και της παιδικής τους φαντασία.

Στο τέλος, οι μικροί καλλιτέχνες έβαλαν την ατομική τους πινελιά σε ένα ομαδικό έργο.

Tα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τα έργα τους τα οποία σύντομα θα στολίζουν τους χώρους του ΞΕΝΩΝΑ.

Μεταξύ των συντελεστών της καλλιτεχνικής αυτής εκδήλωσης ήταν και η Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Δ. ΙΡΑ Χανίων, Σοφία ΛΟΓΑΡΙΔΟΥ.

Τη γεμάτη συμβολισμό αυτή υπέροχη εκδήλωση δημιουργίας των παιδιών μας με νοήματα , ειρήνης και αγάπης για ένα καλύτερο κόσμο, και διδάγματα πιο επίκαιρα από ποτέ, που έγινε σύμφωνα με τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες,

Παρακολούθησαν ο υπογράφων πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως που συνεχάρησαν τους συνετελεστές για την δουλειά τους.

Έτσι η ΙΡΑ, Χανίων έδωσε άλλη μια φορά το βαθύ νόημα του “Servo Per Amiceko” ,αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των συναδέλφων και των πολιτών.

«Servo per Amikeco»

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                   Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης                                Σοφία Λογαρίδου