Μια ξεχωριστή συνάντηση είχαν την 11η Οκτωβρίου 2020 μέλη της Τοπικής Διοίκησης Χανίων.

Σε εγκάρδιο κλίμα υποδέχτηκαν στα γραφεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ,τον Πρόεδρο της Τ.Δ ΙΡΑ Χαλκιδικής ΠΑΛΛΗ Δημήτριο και το μέλος της ΙΡΑ Χαλκιδικής ΤΣΙΑΛΗ Γεώργιο.

Την υποδοχή και ξενάγηση στα γραφεία μας έκαναν ο Πρόεδρος της ΤΔ ΙΡΑ Χανίων Ιωάννης Περράκης η Γενική Γραμματέας Λογαρίδου Σοφία , το μέλος της ελεγκτικής Επιτροπής της ΙΡΑ Χανίων Κλεάνθης Μουστάκας και το μέλος και αρχηγός της Ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ Χανίων Μάρκου Χρήστος.

Οι αγαπητοί μας φίλοι, ήρθαν με το μέλος με απόσπαση ως ενισχυτική δύναμη στην υπηρεσία του ΒΟΑΚ Χανίων της ΓΠΑΔ Κρήτης δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την συνάντησή μας, αλλά και την αγάπη τους για την Κρήτη και ιδιαίτερα την πόλη μας την οποία επέλεξαν.

Στην συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά, απόψεις και ιδέες για πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες με περαιτέρω σύσφιξη και αξιοποίηση των σχέσεων Ι.Ρ.Α. Χανίων & Ι.Ρ.Α. Χαλκιδικής μέσω της ανταλλαγής επισκέψεων, αποστολών μελών μας & της προώθησης αμφίδρομων συνεργασιών σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ο αγαπητός φίλος πρόεδρος της ΙΡΑ Χαλκιδικής μας είπε ότι έχει ακούσει, τα καλύτερα λόγια για την αρτιότητα, λειτουργικότητα αλλά και ξενοδοχειακή πολυτέλεια του ΙΡΑ HOUSE Χανίων. Υποσχεθήκαμε σύντομα να τον ξεναγήσουμε σε αυτόν .

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος                           Η Γενική Γραμματέας

Περράκης Ιωάννης                            Λογαρίδου Σοφία