Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή η επίσκεψη στην πόλη μας, την 14-09-2020 του αγαπητού συναδέλφου εν ενεργεία ,Thomas Korinek μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΙΡΑ HEILBRONN Στουτγάρδης Γερμανίας. Ο αγαπητός συνάδελφος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συνάντησή μας, την αγάπη του για την χώρα μας ,την Κρήτη .και ιδιαίτερα για την πόλη των Χανίων την οποία επισκέπτεται για πρώτη φορά.

Την υποδοχή και σύντομη ξενάγησή τους στα γραφεία της Τοπική μας Διοίκησης έκανε με ιδιαίτερη χαρά ο πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων Ιωάννης Περράκης.

Στην συνάντηση παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Χανίων Μαυράκης Σπυρίδων μέλος της ΙΡΑ Χανίων και οι αγαπητοί συνάδελφοι της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, Ιωάννης Παπαδογιωργάκης μέλος της ΙΡΑ Χανίων και Τσιοπλίδης Δημήτριος τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς για την ενεργή συμμετοχή τους στην υποδοχή του Γερμανού συναδέλφου.

Στην συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο αδελφικό και συναδελφικό κλίμα ανταλλάχτηκαν αναμνηστικά, απόψεις, , προβληματισμοί για την δυναμική της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε Εθνικό και Παγκόσμιο επίπεδο και ιδέες στα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων των ΙΡΑ Χανίων- Στουτγάρδης με πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες.

“SERVO PER AMIKECO”

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος                          H Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης                          Σοφία Λογαρίδου