Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 3η εβδομάδα δράσης ΙΡΑ 2020 με μια σεμνή και γεμάτη κατάνυξη εκδήλωση, εορτάστηκε στα Χανιά ο Προστάτης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Απόστολος των Εθνών Παύλος στις 29 Ιουνίου.

Στο προαύλιο του παρεκκλησίου του Αγίου Ελευθερίου, στις Στέρνες Ακρωτηρίου , εψάλλη αρτοκλασία και εν συνεχεία τελέσθηκε αγιασμός στο οίκημα που στεγάζεται ο ξενώνας φιλοξενίας της ΙΡΑ Χανίων που βρίσκεται πλησίον του ναού, από τον εφημέριο της ενορίας Στερνών πατήρ Ευμένιο .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετά μελη της Τ.Δ ΙΡΑ Χανίων μεταξύ των οποίων και ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχος Γεώργιος ΛΥΜΠΙΝΑΚΗΣ και ο Υποδιευθυντής Αστυνομικός Διευθυντής Σπυρίδων ΡΑΠΑΝΗΣ .

Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της ΤΔ ΙΡΑ Χανίων Ιωάννης ΠΕΡΡΑΚΗΣ αναφέρθηκε στις αξίες και τις αρχές που διέπουν την Διεθνή Ενωση Αστυνομικών και την σημασία της ενότητας και της φιλίας των αστυνομικών όλου του κόσμου και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ξενώνα ,τις προσπάθειες και τα πρόσωπα που βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού χώρου φιλοξενίας της Ενώσεως μας.Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα σύντομο κέρασμα και ξενάγηση στον Ξενώνα.

«Servo per Amikeco»

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                           Ο Πρόεδρος                                       Η Γενική Γραμματέας

                                                       Ιωάννης Περράκης                                   Σοφία Λογαρίδου