Αξιότιμε κύριε πρόεδρε του

Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Χανίων.

Αγαπητέ φίλε Σπύρο ,

Θα ήθελα να σε συγχαρώ για την επανεκλογή σου, για μια νέα θητεία στη θέση του Προέδρου και να σου εκφράσω επ΄ ευκαιρία της παρούσας επιστολής, τα πλέον θερμά συγχαρητήρια τόσο εκ μέρους μου, όσο και εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Ρ.Α Χανίων .

Αγαπητοί μας φίλοι, κύριοι και κυρίες ,αξιότιμοι συνεργάτες και μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Χανίων, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την εκλογή σας ,της συγκρότησης σε σώμα και ανάληψης των καθηκόντων σας στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Χανίων όπως αυτή προέκυψε κατά τις αρχαιρεσίες της 13-06-2020.

Κύριε πρόεδρε του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Χανίων σε μια εποχή πολύ δύσκολη για όλους μας και ακόμη πιο δύσκολη για τις Ενώσεις μας , η κοινωνία μας, αλλά και οι συνάδελφοι μέλη, έχουν ανάγκη από τα θετικά μηνύματα από τις κοινωνικές και πολιτιστικές σας δραστηριότητες αλλά και τις στοχευόμενες, παρατηρήσεις σας εγγράφως και προσωπικώς για τα οικονομικά ζητήματα των συναδέλφων .

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ένα τόσο σημαντικό έργο που καλείστε να υπηρετήσετε και  όπως όλοι, μαζί αυτοί που υπηρετούμε τις καταστατικές αξίες των Ενώσεων μας, ενωμένοι , με ομαδικό πνεύμα εργασίας και συνεργασίας, να αντεπεξέλθουμε άξια στις απαιτήσεις σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία καταστάσεων που διανύουμε.

Οι ευχές μας και η εκτίμηση μας θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε σας ενέργεια προώθησης των κοινών μας στόχων.

«Servo per Amikeco»

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                                           Ο Πρόεδρος                                                  Η Γ. Γραμματέας

                                                     Ιωάννης Περράκης                                             Σοφία Λογαρίδου