Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη στην πόλη των Χανίων την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 , του προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας κ. Τζατζάκη Γεωργίου και του μέλους του Δ.Σ Δρακόπουλου Ιωάννη.

Η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εκπροσωπούμενη από τον υπογράφοντα πρόεδρο κ. Περράκη Ιωάννη , Λογαρίδου Σοφία Γενική Γραμματέα & Κλαουράκη Ιωάννη Αναπληρωτή Γ. Γραμματέα, υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν τους αγαπητούς συναδέλφους που συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο και υπεύθυνο του Παράρτηματος Κρήτης κ. Μαλανδράκη Ευτύχη, στην πόλη των Χανίων , αλλά και στο ιστορικό κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία μας.

Ο αγαπητός συνάδελφος πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συνάντησή μας, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τις δραστηριότητες και την προσφορά της Ι.Ρ.Α Χανίων στο «Servo Per Amikeco” , στον αθλητισμό , την ευγενή άμιλλα και την αλληλεγγύη που προάγουν οι αθλητές των ομάδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου της ΙΡΑ Χανίων με την συμμετοχή τους σε φιλανθρωπικά τουρνουά , την αγάπη του για την πόλη μας αλλά και για την Ζεστή αδελφική υποδοχή .

Μέσα σε εγκάρδιο και αδελφικό κλίμα ανταλλάχτηκαν απόψεις και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων Ι.Ρ.Α. Χανίων και Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας , και πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες.

Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων ενημέρωσε τους αξιότιμους προσκεκλημένους ότι η επίσκεψή τους συμπίπτει με την επέτειο συμπλήρωσης 34 χρόνων από την ίδρυση της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Χανίων, την τεράστια προσφορά της ,που απορρέει από τις σημαντικές δραστηριότητες και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει και οι οποίες την κατατάσσουν στις κορυφαίες Τοπικές Διοικήσεις της Χώρας.

Στα πλαίσια αυτής της επετείου δόθηκε στον αγαπητό συνάδελφο πρόεδρο κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗ Γεώργιο, το ιστορικό λευκωμα των 34 ετών της ΙΡΑ Χανίων.

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Ο Πρόεδρος                                                H Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης                                       Σοφία Λογαρίδου