ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: 2ο Τουρνουά «IPA GAMES» – Μαυροβούνιο 2020

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, μέλη της ΙΡΑ Χανίων  σας παραθέτουμε μεταφρασμένη την ανακοίνωση των 2ων ετήσιων αγώνων που διοργανώνει το Παγκόσμιο Τμήμα της ΙΡΑ, η οποία εστάλη από το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα σε μορφή  Google λίνκ  στην Αγγλική γλώσσα!

Σας ενημερώνουμε ότι αφού μελετήσετε επισταμένως το περιεχόμενο της ,με τους όρους συμμετοχής, όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στα ομαδικά αθλήματα , αλλά και όλα τα μέλη μας ως εκδρομείς,θα απευθύνονται στόν αρμόδιο για τα θέματα αυτά    Γ’ Αντιπρόεδρο Μαυριδάκη Γρηγόρη ή στην υπογράφουσα Γ. Γραμματέα έως την 31η Ιανουαρίου 2020 !

Οι αιτήσεις τους θα αποσταλούν στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα το οποίο θα αποφασίσει για το  ποσό πριμοδότησης της αποστολής των αθλητών μας!

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Αγαπητά μέλη της IPA παγκοσμίως

Αγαπητοί φίλοι

Το Τμήμα του Μαυροβουνίου, είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει να συμμετέχετε στο 2ο τουρνουά «IPA GAMES» το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη «Bar», στο Μαυροβούνιο από την 10η μέχρι την 15η Μαΐου 2020.

Για την εξυπηρέτηση του σκοπού των αγώνων έχει σχεδιαστεί σχετική ιστοσελίδα η οποία περιλαμβάνει όλες τις σχετικές πληροφορίες. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της IPA Μαυροβουνίου www.ipamontenegro.me. Η ηλεκτρονική διεύθυνση θα είναι ενεργή κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγραφών και μέχρι την επίσημη ολοκλήρωση των IPA Games. Η ιστοσελίδα θα ανανεώνεται τακτικά με τα απαιτούμενα έγγραφα και τις απαραίτητες βελτιώσεις.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γενικές πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην παραπάνω ιστοσελίδα κάτω από το μενου IPA Games 2020. Υπάρχει επίσης επισυναπτόμενο φυλλάδιο το οποίο περιέχει πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία, την διαμονή, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τις μετακινήσεις και άλλες γενικότερες πληροφορίες.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Τα μέλη της I.P.A είναι ευπρόσδεκτα να εγγραφούν διαδικτυακά (online), με την χρήση ονόματος χρήστη (username) και προσωπικού κωδικού (password) τα οποία χορηγούνται από τους διοργανωτές προς τους προέδρους των τμημάτων προκειμένου να διαβιβαστούν προς τα αρμόδια τμήματα.

Μόλις γίνει η εγγραφή, παρέχονται όλα τα στοιχεία που ζητούνται στο έντυπο καταχώρησης για την επιλογή των ομάδων και των προτιμώμενων αθλημάτων. Η ολοκληρωμένη φόρμα εγγραφής – συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθεί μαζί με το δεόντως συμπληρωμένο έντυπο αίτησης συμμετοχής που επισυνάπτεται.

Μετά την υποβολή των εντύπων εγγραφής, οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν έναν κωδικό αναφοράς στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για μελλοντική επικοινωνία με τα αρμόδια μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Οι όροι  για κάθε μορφή αθλητικής συμμετοχής, παρατίθενται στους γενικούς κανόνες συμμετοχής στη διοργάνωση.

Προθεσμία για την εγγραφή των συμμετεχόντων: 10 Φεβρουαρίου 2020 

Χρεώσεις συμμετεχόντων

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο ξενοδοχείων που προσφέρονται για την εκδήλωση, που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη και με διαφορετική τιμολόγηση πακέτων:

Ξενοδοχείο Μονόκλινο Δίκλινο
Hotel Princess – Πόλη του Bar 385 EUR 325 EUR
Ξενοδοχείο Μαυροβούνιο – Čanj 295€ 245€

 

Η τιμή του πακέτου περιλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχείο, γεύματα (ξεκινώντας με δείπνο στις 10 Μαΐου και κλείνει με πρωινό στις 15 Μαΐου 2020), περιηγήσεις στα αξιοθέατα και συμμετοχή στους αγώνες IPA. Τα εμφανιζόμενα κόστη πακέτων παραμένουν τα ίδια για όλους τους συμμετέχοντες, τόσο τους ανταγωνιστές όσο και τους επισκέπτες.

Η ημερομηνία άφιξης των συμμετεχόντων είναι Κυριακή 10 Μαΐου και η αναχώρηση γίνεται την Παρασκευή 15 Μαΐου.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Μαΐου στις 20:00, ενώ το κλείσιμο των αγώνων προγραμματίζεται στις 14 Μαΐου. Τα αγωνίσματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα το πρωί

Τα τμήματα καλούνται να φέρουν τις εθνικές σημαίες των χωρών τους για την τελετή έναρξης, καθώς και να έχουν ένα ή περισσότερα μέλη του τμήματος φορώντας μια στολή μιας αντίστοιχης υπηρεσίας, εάν είναι δυνατόν.

Αθλήματα:

Οι αθλητικοί διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Bar, στα αθλητικά κέντρα της πόλης που παρέχουν όλες τις εγκαταστάσεις για έξι αθλητικές ειδικότητες: βόλεϊ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τρέξιμο, σκοποβολή και πινγκ-πονγκ.

Όλοι οι αθλητικοί κλάδοι είναι ανοικτοί για δύο κατηγορίες (άνδρες και γυναίκες), ανάλογα με το ενδιαφέρον και την εγγραφή των συμμετεχόντων. Δεν θα υπάρχουν μικτές ομάδες σε κανένα από τα αθλητικά μαθήματα που αναφέρονται.

Κάθε εθνικό τμήμα, μπορεί να δηλώσει όσες ομάδες και μεμονωμένους συμμετέχοντες επιθυμεί.

Μετακινήσεις

Το τμήμα υποδοχής θα παρέχει τη μεταφορά για όλους τους συμμετέχοντες από τα δύο αεροδρόμια του Μαυροβουνίου, την Ποντγκόριτσα και το Τιβάτ, καθώς και από το Ντουμπρόβνικ, την Κροατία και τα Τίρανα της Αλβανίας (Dubrovnik, Croatia and Tirana). Οι μεταφορές θα πραγματοποιούνται από / προς το αεροδρόμιο και τον τόπο διαμονής σύμφωνα με τα στοιχεία ταξιδιού των συμμετεχόντων. Η μεταφορά παρέχεται για όλους τους συμμετέχοντες από το ξενοδοχείο στα αθλητικά στάδια σύμφωνα με τα προγράμματα των αγώνων.

Πληροφορίες Πληρωμής

Η εγγραφή ισχύει μόνο μετά την παραλαβή της επιβεβαίωσης πληρωμής. Η απόδειξη πληρωμής ζητείται από την διοργανώτρια αρχή.

Η πληρωμή πρέπει να γίνεται με τραπεζική μεταφορά στο:

Bank: Hipotekarna banka – Podgorica

Account owner: IPA Sekcija Crna Gora, Bul. Sv. Petra Cetinjskog 22, 81000 Podgorica

BANK SWIFT CODE: HBBAMEPGXXX

IBAN: ME25520042000000332916

Purpose of the payment: IPA Games Montenegro 2020

Όλες οι τραπεζικές μεταγραφές, πρέπει να γίνονται με τη συνολική αξία της αιτούμενης ομάδας, με το όνομα της ομάδας να δηλώνεται.

Για οποιαδήποτε παραπέρα πληροφορία ηλεκτρονική αλληλογραφία με τους διοργανωτές:  ipa@games2020.me

 

          «Servo per Amikeco»

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο  Πρόεδρος                                                                                            Η Γενική Γραμματέας

    Ιωάννης  Περράκης                                                                                      Σοφία Λογαρίδου