Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη  για ολιγοήμερες διακοπές  στην πόλη των Χανίων και διαμονή του στον Ξενώνα Φιλοξενίας Χανίων από 23 έως 26 Δεκεμβρίου 2019,του  υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων   της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Λασιθίου κ. Ντινιωτάκη Μανώλη ο οποίος  συνοδευόταν από την σύζυγο και την κόρη του .

Την υποδοχή και σύντομη ξενάγησή του στα γραφεία της Τοπική μας Διοίκησης  έκανε με ιδιαίτερη  χαρά  ο υπογράφων πρόεδρος και ο διαχειριστής του  Ξενώνα  CHANIA IPA HOUSE Πέτρος Τσίρος.

Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων ενημέρωσε τον αγαπητό φίλο Μανώλη για τις προγραμματισμένες για το άμεσα επόμενο διάστημα μετά τις εορτές των Χριστουγέννων πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες.

Μέσα σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα ανταλλάχθηκαν απόψεις και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων των Πόλεων Χανίων – Λασιθίου, και πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες.

Επίσης συζητήσαμε και για την διοργάνωση της ετήσιας Φιλικής συνάντησης των Τ.Δ. ΙΡΑ ΚΡΗΤΗΣ.

Ο αγαπητός συνάδελφος , εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την πόλη των Χανίων και ιδιαίτερα την αρτιότητα ,λειτουργικότητα αλλά και ξενοδοχειακή πολυτέλεια του Ξενώνα Φιλοξενίας της ΙΡΑ Χανίων  όπου και διέμειναν.

Μέσα σε εορταστική διάθεση και ευχές εκατέρωθεν για τις εορτές των Χριστουγέννων και νέου έτους , ο αγαπητός συνάδελφος μας έδωσε δώρα που μας έστειλε ο πρόεδρος της ΙΡΑ Λασιθίου αγαπητός και αξιότιμος φίλος Κώστας ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ στέλνοντας με αυτά και τις ευχές του για τις εορτές και για καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο μας ως νεοεκλεγέν Δ.Σ.

Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και του διαβιβάζουμε τις θερμότερες ευχές όλου του ΔΣ της ΙΡΑ Χανίων για ευτυχισμένο νέο έτος, με υγεία δημιουργικότητα και κάθε επιτυχία προσωπική, οικογενειακή και συλλογική για την ΙΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ.

 

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ

Ο  Πρόεδρος                                                                           Η Γενική Γραμματέας

                                                                                Περράκης  Ιωάννης                                                                       Σοφία Λογαρίδου