Θέλω να εκφράσω την  απέραντη εκτίμησή μου και πολλές ευχαριστίες στους αγαπητούς μου συναδέλφους και φίλους μέλη της  ΙΡΑ αλλά και πολίτες στυλοβάτες του εθελοντικού της έργου, για την άψογη συνεργασία, τις μοναδικές στιγμές και την απέραντη αγάπη που μου έδειξαν το παρελθόντα έτη.

Είναι τιμή μου και ιδιαίτερη χαρά να σας εκπροσωπώ σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο   να συνεργάζομαι μαζί σας και πάλι , για τα επόμενα τρία χρόνια προεδρικής  θητείας .

Είμαι ευτυχής που μέσα από την Ι.Ρ.Α. συνεχίζω να βρίσκομαι κοντά σας, ενημερώνοντάς σας μαζί με τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου, για εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα , στα οποία όλοι ,μπορείτε να συμμετάσχετε.

Για το όραμα του ιδρυτή της ΙΡΑ  που είναι τόσο επίκαιρο όσο ποτέ , δεν έχουμε άλλο δρόμο εκτός από αυτόν του εθελοντισμού.

Πρέπει να συνεχίζουμε να βάζουμε στόχους.

Να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο.

Να παλεύουμε για το κοινό καλό.

Το σωστό δεν θα συμβεί μόνο του.

Εμείς πρέπει να είμαστε το σωστό.

Ή τουλάχιστον να προσπαθούμε.

Ιδιαίτερα θέλω να απευθυνθώ στα νέα μέλη της Ι.Ρ.Α και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και προσήλωση στον ωραίο αγώνα της γνώσης, της αλληλεγγύης της φιλίας  χωρίς σύνορα και των υψηλών στόχων .

Μη συμβιβάζεστε και μην μετριάζετε τα όνειρά σας.

Για το Νέο Έτος 2020 που ανατέλλει εύχομαι σε εσάς και σε όλους τους φίλους και συνεργάτες μου στις Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. χώρας,  μέσα από την καρδιά μου προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία και προκοπή, προπάντων όμως δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία για το σήμερα και το αύριο.

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο  Πρόεδρος

Ιωάννης   Περράκης