Αξιότιμε κύριε πρόεδρε της  Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Σάμου.

Αγαπητέ αδελφέ και φίλε Γιώργο , επίτιμο μέλος της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Χανίων Κρήτης.    

 

Θα ήθελα να σε συγχαρώ για την επανεκλογή σου, για μια νέα θητεία στη θέση του Προέδρου της Ι.Ρ.Α. Σάμου και να σου εκφράσω, επ΄ ευκαιρία της παρούσας επιστολής, τα πλέον θερμά συγχαρητήρια τόσο εκ μέρους μου, όσο και εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Ρ.Α Χανιών .

Αγαπητοί μας φίλοι, κύριοι και κυρίες ,αξιότιμοι συνεργάτες και μέλη της Τ.Δ.  Ι.Ρ.Α. Σάμου, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την εκλογή σας ,της συγκρότησης σε σώμα και ανάληψης των καθηκόντων σας στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Σάμου, όπως αυτή προέκυψε κατά τις αρχαιρεσίες.

Κύριε πρόεδρε της Ι.Ρ.Α. Σάμου σε μια εποχή πολύ δύσκολη για όλους μας και ακόμη πιο δύσκολη για την Ένωσή μας , η κοινωνία μας, αλλά και οι νέοι συνάδελφοι μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , έχουν ανάγκη από τα θετικά μηνύματα από τις κοινωνικές και πολιτιστικές σας δραστηριότητες αλλά και τις στοχευόμενες παρατηρήσεις  σας .

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ένα τόσο σημαντικό έργο που καλείστε να υπηρετήσετε και  όπως όλοι, μαζί  ενωμένοι , με ομαδικό πνεύμα εργασίας και συνεργασίας, να αντεπεξέλθετε άξια στις απαιτήσεις σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία καταστάσεων που διανύουμε.

 

Οι ευχές μας και η εκτίμηση μας θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε σας ενέργεια προώθησης των κοινών μας στόχων.

    «Servo per Amikeco»

              «Υπηρετώ δια της φιλίας»

            Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο  Πρόεδρος                                                                 Η Γ. Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης                                                    Παπαθανασίου Ελένη